SHOP MET KORTINGEN VAN Body & Fit
-30% geverifieerd

Body&Fit | tot 20% + 10% (boven 65€)

934 keer gebruikt

DOE MEE
MET DE
WINACTIE

Doe mee en win je aankoop bedrag terug.

Lees meer

Beste deals Body&Fit

1

WHey Isolate XP

€0,88 per scoop

4.9 / 5

De Whey isolate XP bevat het hoogste eiwit gehalte in het assortiment van Body&fit. Het is daarom een uitstekende keuze om makkelijk je eiwitdoel te behalen.

  • 25G eiwit per portie
  • Hoogste eiwit gehalte
  • Duurder dan whey perfection variant
2

Ultra fine oats

€0,09 per scoop

4.7 / 5

The Dutch Giant gaf in onze podcast de tip om dit te drinken om zo makkelijk (en goedkoop) aan je koolhydraten en calorieën te komen. Kortom, ideaal voor in de bulk!

  • Makkelijk veel koolhydraten binnenkrijgen
  • Zonder suiker
  • Goedkoop
3

whey perfection

€0,76 per scoop

4.8 / 5

Uitstekende keuze om je eiwitdoel te behalen en een stuk goedkoper dan de islolate veriant.

  • 22G eiwit per portie
  • beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Minder eiwitten per portie dan isolate variant

Samenvatting

Merk Supplement Prijs Prijs per dosering
1. Body & Fit WHey Isolate XP €62,65 €0,88
2. Body & Fit Ultra fine oats €2,64 €0,09
3. Body & Fit whey perfection €24,65 €0,76

Over de huidige kortingen

Profiteer nu van sensationele aanbiedingen bij Body&Fit, jouw vertrouwde bron voor sportvoeding en gezondheidsproducten. Geniet van 15% korting op alle eiwitproducten met de code PROTEIN15 en krijg bij besteding van meer dan €70 een extra korting van 12% met de code SPORTPOEDER12. Ontdek een uitgebreid assortiment van vitaminen, mineralen, eiwitpoeders en pre-workout supplementen. Mis deze kans niet om je favoriete producten in te slaan en tegelijkertijd te besparen. Bezoek de Body&Fit website vandaag nog en haal het meeste uit je gezondheids- en fitnessreis met deze tijdelijke ongeëvenaarde aanbiedingen.

OVER Body&Fit

Body&Fit staat al jaren bekend als dé leverancier van hoogwaardige sportvoeding en supplementen voor elke sporter, van beginner tot pro. Met een uitgebreid assortiment van eiwitpoeders tot gezonde snacks, en van vitamines tot performance boosters, biedt Body&Fit alles wat je nodig hebt voor jouw fitnessdoelen en een gezonde levensstijl. Profiteer nu van een exclusieve korting met de code SPORTPOEDER12 en til je prestaties naar een hoger niveau met de kwaliteitsproducten van Body&Fit, de one-stop-shop voor jouw voedings- en supplementenbehoeften.

Laat deze kans niet liggen en bezoek de website van Body&Fit vandaag nog. Vergeet niet de kortingscode SPORTPOEDER12 te gebruiken bij je bestelling en profiteer van de exclusieve korting. Body&Fit is jouw partner op het pad naar een gezonder, fitter leven.

 

Nooit meer KORTING missen?

Download onze app!

-30% geverifieerd

Body&Fit | tot 20% + 10% (boven 65€)

934 keer gebruikt

DOE MEE
MET DE
WINACTIE

Doe mee en win je aankoop bedrag terug.

Lees meer