Welke eiwitshakes voor lactose intolerantie?

Mensen met lactose-intolerantie kennen het probleem maar al te goed: buikpijn, een opgeblazen gevoel en andere vervelende symptomen na het consumeren van zuivelproducten. Voor degenen die hun fitnessdoelen willen bereiken, kan dit een grote uitdaging zijn, vooral als het gaat om het vinden van de juiste eiwitshakes. Gelukkig is er een oplossing! Lactosevrije eiwitshakes bieden een uitstekende bron van hoogwaardige proteïnen, zonder de ongemakken van lactose. Deze shakes helpen je spieren te herstellen en te groeien na intensieve trainingen. Ontdek de beste lactosevrije eiwitshakes en ervaar zorgeloos de voordelen van eiwitsupplementen.

1

XXL Whey Isolate ZERO

€1,33

4.9 / 5

De Whey Isolate ZERO van XXL Nutrition is zo goed gefilterd dat hij vrij is van suiker, vet en lactose!

 • Volledig vrij van lactose
 • Iets duurder dan normale isolate variant
2

ESN Isoclear

€1,50

4.9 / 5

Ideaal voor als je niet van die dikke shakes houdt, smaakt naar limonade en is helemaal vrij van lactose!

 • Smaakt naar limonade
 • Lactosevrij
 • Drinkt makkelijk geen
 • Vrij prijzig! (duurder dan normale whey)
3

Erwteneiwit Isolaat

€0,66

4.8 / 5

Gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten, ideaal voor een veganistische levensstijl en is uiteraard lactosevrij: Perfect voor mensen met lactose-intolerantie of melkallergieën.

 • Goedkoopste optie!
 • Lekker door je smoothie
 • blijft wat korreliger dan de gewone variant
4

Upfront VEGAN PRO

€0,90

4.8 / 5

De Upfront Vegan Pro is ontwikkeld met jouw gezondheid in gedachten, door alleen gebruik te maken van plantaardige ingrediënten die natuurlijk lactosevrij zijn. Dit maakt het een ideaal supplement voor veganisten, vegetariërs, en iedereen die allergisch of gevoelig is voor lactose. Met Upfront Eiwit Vegan Pro geniet je van een smooth, gemakkelijk te mengen textuur die perfect past bij je dagelijkse shakes, smoothies, of bakrecepten.

 • 100% lactosevrij
 • Lekkere basic smaken (choco, vanille en kaneel)
 • Normale Whey PRO bevat ietsje meer eiwit per scoop (25g tov 23g)
5

Upfront vegan PRO ijskoffie

€0,90

4.8 / 5

Dit drankje is perfect voor koffieliefhebbers die hun dagelijkse routine een gezonde draai willen geven zonder in te leveren op smaak. Onze vegan eiwit ijskoffie is gemaakt met 100% plantaardige eiwitten, ideaal voor iedereen die een actieve levensstijl nastreeft en op zoek is naar een duurzame, dierproefvrije optie.

 • 66mg caffeine per scoop
 • Bevat slechts 0,6g suiker per scoop
 • 23g eiwit per scoop

Samenvatting

Merk Supplement Prijs Prijs per dosering
1. XXL Nutrition XXL Whey Isolate ZERO €39,99 €1,33
2. ESN ESN Isoclear €44,91 €1,50
3. Myprotein Erwteneiwit Isolaat €19,99 €0,66
4. Upfront Upfront VEGAN PRO €29,70 €0,90
5. Upfront Upfront vegan PRO ijskoffie €29,70 €0,90

Is Whey Isolate Geschikt voor Mensen met Lactose-intolerantie?

Voor mensen met lactose-intolerantie kan het vinden van geschikte eiwitsupplementen een uitdaging zijn. Whey isolate wordt vaak aanbevolen omdat het een lactosearm alternatief is. Hoewel whey isolate niet volledig lactosevrij is, ondergaat het een intensief filtratieproces waardoor de meeste lactose, vetten en koolhydraten worden verwijderd. Hierdoor bevat whey isolate tot 90-95% puur eiwit en slechts minimale hoeveelheden lactose, meestal tussen de 0,5 en 1 gram per scoop.

Mensen met een lactose-intolerantie kunnen gemiddeld tot ongeveer 3 gram lactose per dag verdragen. Dit betekent dat het veilig is om tot 2 scoops whey isolate per dag te consumeren, afhankelijk van het specifieke lactosegehalte van het product. Dit stelt gebruikers in staat om te genieten van de voordelen van eiwit zonder significant ongemak.

Zorg er altijd voor dat je de etiketten zorgvuldig leest om het exacte lactosegehalte te bepalen en overweeg om een kleine hoeveelheid te proberen of advies van een arts te zoeken als je zeer gevoelig bent voor lactose. Door deze richtlijnen te volgen, kun je de positieve effecten van whey isolate benutten, zoals spieropbouw en herstel, terwijl je de symptomen van lactose-intolerantie minimaliseert.

NOOIT MEER KORTING MISSEN?

DOWNLOAD ONZE APP!

-20% geverifieerd

ESN | -20% op PRE

4.882 keer gebruikt
-10% geverifieerd

10% KORTING op ALLES | UPFRONT

1.140 keer gebruikt

DOE MEE
MET DE
WINACTIE

Doe mee en win je aankoop bedrag terug.

Lees meer